עידו קסנטיני לוקח את ה – BILLABONG PRO JUNIOR CHAMPIONSHIP 07 בחוף המערבי ת"א, וזוכה בכרטיס טיסה לאוסטרליה והשתתפות באליפות העולם לנוער של BILLABONGבסידני
עידו קסנטיני הוא הזוכה המאושר בקטגוריית JUNIOR PRO באליפות הארץ לנוער BILLABONG PRO JUNIOR CHAMPIONSHIP , זאת לאחר שניצח בגמר את מתחריו גדעון גבאי, טל חזן וניר נאור. קסנטיני הנרגש לא האמין למשמע אוזניו כשהוכרזו התוצאות. היה זה גמר צמוד בו הצליח עידו לתפוס 2 גלים טובים ולנצלם עד תום עם ביצועים חזקים, מהירות וסטייל. גדעון גבאי, שסיים במקום השני, השיג תוצאה אחת טובה אולם זה לא הספיק לו בכדי לגבור על קסנטיני. המקום הראשון בתחרות מקנה לזוכה כרטיס השתתפות ב-BILLABONG WORLD JUNIOR CHAMPIONSHIP תחרות הנוער היוקרתית בעולם, שתתקיים בדצמבר הקרוב בסידני אוסטרליה.
קסנטיני : "אני מבסוט עד השמיים מפני שזוהי הפעם הראשונה בחיי בה הצלחתי לעשות את כל הדרך למקום הראשון ועוד בתחרות עם פרס כה יוקרתי. בגמר ישבתי בפיק והגלים פשוט באו אליי, מה שנותר זה לנצל את המקסימום מהם וזה מה שעשיתי."
בקטגוריית נוער עד 16 זכה יוני סעדון מגבעת אולגה, זהו נצחונו השני ברציפות לאחר שלקח את קטגוריית הנוער בספיידר פרו באולגה. יוני מגיע נחוש לתחרויות וניתן לראות זאת בגלישה שלו. במקצה הגמר הוא לא הותיר למתחריו סיכוי, ה-goofyfooter הצעיר חיפש את גלי ה-left, וכאשר הם באו, הוא שחט אותם עם סנאפים חזקים שקיבלו ניקוד גבוה מצד השופטים. מיקי וענונו, דין אלמוג וברק כהן היו הפינליסטים הנוספים בקטגורית נוער עד 16, אין ספק שעקביותם והשקעתם בגלישה מניבה פירות וכל אחד מהם גולש עם סטייל שלא היה מבייש שום נער מקליפורניה או אוסטרליה.
קטגוריית ילדים עד 14 ארחה שני מקצי חצאי גמר מהם הגיעו לגמר גיל אטיאס, שרון טייב, ליאור ממן ומשה שושני. כל הילדים שהשתתפו בתחרות הציגו רמת גלישה יפה ופרקו את הגלים הקטנים והכיפיים של החוף המערבי. לבסוף, הצליח גיל אטיאס להתעלות ולזכות במקום הראשון ובחבילת מתנות של BILLABONG שיקלו עליו את החזרה לביה"ס.
קטגוריית בנות עד גיל 20 משכה תשומת לב רבה, הגולשות נכנסו למקצי חצאי הגמר ומתוכן נבחרה רביעיית הגמר שכללה את: מעיין סלמה, עומר קצנלנבוגן, טל ספורטה ורנינא רחמים. תענוג לראות כיצד גדל לנו כאן בחופים דור של גולשות שרופות שיער ושזופות שלא מפספסות יום גלישה וגולשות על הגלים בחן רב. הגלים הרכים של המערבי התאימו באופן מושלם למעיין סלמה שלקחה את המקום הראשון והקדימה את עומר קצנלנבוגן המנוסה. בסיום כל מקצי הגמר, נערך טקס הענקת פרסים מרגש בו קיבלו המתחרים גביעים, פרסים וכמובן, כרטיס טיסה אחד חלומי להשתתפות ב- BILLABONG WORLD JUNIOR CHAMPIONSHIP. האווירה במהלך כל יום התחרות הייתה נינוחה וחיובית ויש לציין לשבח את הגולשים המקומיים של החוף המערבי שנתנו למתחרים את כל הבמה. תודה מיוחדת לתקליטן גיא לוי שהפציץ מוסיקת פאנק-רוק ונתן השראה למתחרים ולצופים. תודה גם כן לצוות השיפוט שעשה עבודה מצויינת ולרפי ימין הכרוז התותח שהשאיר את כולם ערים גם בשעות החמות…
BILLABONG תמשיך עם מסורת תחרויות הנוער הארציות שמוקדשות כולן למטרה אחת – טיפוח דור של גולשים צעירים עם אהבה לים וגישה חיובית לחיים.
תמונות לפי סדר עולה מלמעלה למטה : עידו קסטיני ברגע של אושר , עידו קסטיני בגל לבקסייד , יוני סעדון נואם נאום ניצחון , פיינלסטים של נוער עד 14 , פיננליסטיות בנות, תמונה קבוצתית של מארגני ומתחרי BILLABONG JUNIOR PRO
תוצאות סופיות BILLABONG PRO JUNIOR CHAMPIONSHIP :
|