5% הנחה על כל החנות לרוכשים/פונים דרך האתר

Billabong Pipeline Masters 08

Billabong Pipeline Masters 08

                  pipline.jpg

ידיעה : עידן קורצמן

"פייפליין"…. רק השם מעורר התרגשות ואדרנלין אצל כל מי שקורא לעצמו גולש.

האירוע המסיים של ה-WCT לוקח חלק כמו בכל שנה בחוף המפורסם בעולם, "בנזאי פייפליין", כמו ושהותיקים אוהבים לקרוא לו (על שם חממת עצי בנזאי גמדיים ששכנה לא הרחק מהחוף). מה לא נאמר ונכתב על השבירה העצמתית הזו? כוכבים עלו וגיבורים נפלו במקום בו אומץ אמיתי וגבורה נחשפים לעיני העולם כולו.
בין ה-20-8 לדצמבר תיערך תחרות ה- Billabong Pipeline Masters 08, התחרות האחרונה בסבב לשנת 2008. לתחרות השנה אין משמעות רבה לגבי הדרוג העולמי, שכן קלי סלייטר הבטיח את האליפות התשיעית שלו עוד באירופה. יחד עם זאת, אין ספק שכל התותחים בעולם יהיו שם בשביל התואר ובשביל הכבוד. לזכות בפייפליין, במיוחד כשהים גבוה, זה לא עניין של מה בכך, ואין גולש שזה לא חלום בשבילו לקחת את התואר ב- 10-12 foot צינורות חלולים בפייפליין / בקדור פייפ.
בנוסף, התחרות הינה הצעד האחרון ב-VANS HAWAIIN TRIPLE CROWN, סבב התחרויות בעונת החורף בהוואי.למרות שאליפות העולם הוכרעה השנה מוקדם מהצפוי, ישנם עדיין המון גולשים צעירים שכל תוצאה וכל נקודה חשובה עבורם בכדי להמשיך להתחרות ב-WCT או בכדי לעלות לסבב העולמי מה-WQS.

קרבות קלאסיים התקיימו בעבר בפייפליין, החל ממארק ריצ'רדס מול שיין הוריין, טום קארן מול מארק אוקילופו, וכמובן סלייטר מול איירונס.
גם השנה יהיה מעניין, הצטרפו אלינו לחוויה שכולם מחכים לה, 
כנסו לצפות בתחרות בשיור חי ב- http://billabong.com/pipelinemasters08/ בין ה-20-8 לדצמבר.

שיתוף הכתבה:

כתבות נוספות

download

תחרות Billabong Pro Tahiti 2017

תחרות Billabong Pro Tahiti 2017 עוד...
download

תחרות Oi Rio Pro 2017

תחרות Oi Rio Pro 2017 הגולשים...
download

דרור מנגל מפרק את באלי

1 יומן מסע  לבאלי-אינדונזיה-פרק מ"א מתארגנים...
download

שנת 2017 בסבב WSL

שנת 2017 בסבב ה WCT העולמי...
דילוג לתוכן